TRAFFIC GRILL

TRAFFIC GRILL Always fresh and delicious

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1111 beoordelingen
22 okt 2020 om 21:09 half uur later dan afgesproken bezorgt ....beetje jammer.
19 okt 2020 om 19:34 Heerlijke gegeten!
19 okt 2020 om 8:25 verse ingrediënten, goed verkapt ! Bezorger was zeer vriendelijk en hield zich keurig aan de maatregelen
11 okt 2020 om 22:34 Eten is goed en lekker. Bezorging duurde alleen meer dan 1 5 uur! Beetje jammer.
11 okt 2020 om 1:58 Eten prima. Wel jammer dat je voor €1,50 aan bezorgkosten, na een belletje op je mobiel, zelf even naar beneden van het complex moet komen om het eten op de stoep in ontvangst te nemen. Service.
10 okt 2020 om 19:45 De bestelling is na 2 uur nog niet binnen. Ik krijg de vraag wat ik van de bestelling vond: waardeloos, want wij hebben mega trek en we hebben nog steeds geen eten...
5 okt 2020 om 9:34 Amper kruiden op aardappels deze keer maar voor de rest zijn de spareribs altijd zalig. Bedankt.
29 sep 2020 om 23:17 Niet bepaald lekker, wel hele lekkere wings
29 sep 2020 om 21:20 Eten was lauw vond niet lekker bel je vervolgens om het te zeggen willen ze je geen geld terug geven want die klachten krijgen ze nooit dus een keer en nooit weet bestellen
19 sep 2020 om 20:56 Veel sneller bezorgd dan aangegeven, heel vriendelijke bezorger en heerlijk gegeten. Precies wat ik nodig had na verlies Gele Trui.
18 sep 2020 om 20:15 Bezorging duurde 15 minder dan aangegeven dat was top alleen het eten was matig, de aardappel schijfjes waren slap en de shoarma proefde niet naar shoarma
13 sep 2020 om 9:39 Was heel lekker maar niet echt heet. Jammer. Brood was taaie, aardappelen waren slap. Vlees was super lekker. !! Bezorger zat op verkeerde adres . Heeft wel gebeld . Ook duurde het ontzettend lang. 90 min